a

Em dic Paula Nuell i sóc fotògrafa familiar, infantil, lifestyle i dissenyadora gràfica situada a Llagostera, un poble de Girona.

Us convido a donar un cop d’ull a la meva web i veure els meus treballs.

INSTAGRAM

Back to Top

Mireia Vidal

La Mireia Vidal és la dissenyadora i modista de Mireia Vidal Brides. Amb una carrera professional espectacular a l’esquena, va contactar amb mi perquè volia una rentada de cara de la seva imatge.

L’anterior logotip que tenia lluïa una estètica elegant però un pèl freda. Com tots els professionals, el seu estil ha anat evolucionant al llarg dels anys i actualment ella continua definint-se amb un estil elegant però també rústic i romàntic. Per tant, mantenint els elements del logotip anterior vaig buscar la manera de transmetre amb tots els nous valors amb la nova imatge.

La tipografia handwrite ens fa pensar en la seva eina principal de treball. Les seves mans. Tot i això, ho vam compensar amb la tipografia serif de la paraula “BRIDES” per mantenir aquest toc elegant que la caracteritza des dels seus inicis.

També vam realitzar disseny de targetes, que encara que sembli que estan obsoletes, encara tenen una importància vital en el món dels negocis. I a més a més vam fer un pòster pel seu nou atelier, ja que ella busca oferir una experiència al complet amb la confecció de vestits de núvia a mida, exclusius i únics.

Date: