a

Em dic Paula Nuell i sóc fotògrafa familiar, infantil, lifestyle i dissenyadora gràfica situada a Llagostera, un poble de Girona.

Us convido a donar un cop d’ull a la meva web i veure els meus treballs.

INSTAGRAM

Back to Top

8M 2024 · Sororitat

moments per recordar

Font de les fotos d’inspiració: Pinterest

 

 

 

Sororitat 

f. [SO] Relació de solidaritat entre dones, especialment quan té per objectiu la consecució de llur empoderament i la lluita contra l’opressió.

Com cada any, el 8M és un motiu de celebració i reivindicació a parts iguals al meu estudi. Des de fa 3 anys (aquest serà el 4t), m’agrada convidar a diferents col·lectius de dones i fer-los una sessió de fotos EXPRESS i gratuïta. Busco doncs, poder-vos empoderar a totes a través de les imatges. 

Aquest any, vull fer un homenatge a la sororitat, aquest sentiment que ens uneix a totes. M’agradaria, que tots aquells grups d’amigues que us enteneu i us recolzeu incondicionalment les unes a les altres, pugueu passar per l’estudi juntes i tenir un record etern de la vostra amistat i unió.

 

 

 

10 MINUTS DE SESSIÓ

1 FOTO GRATUÏTA, EDITADA EN FORMAT DIGITAL I ENTREGADA VIA MAIL

MÍNIM 2 PERSONES / MÀXIM 5 PERSONES

*Amb opció a comprar més fotos  o la galeria sencera

Hem de venir maquillades?

He pensat aquestes sessions per fer-vos sentir empoderades, guapes i estupendes. No és necessari que us maquilleu però si que us recomanaria tapar una mica les ulleres i ressaltar els ulls d’alguna manera com ara aplicant màscara de pestanyes.

En general, si us voleu maquillar, apostar per un “Makeup No makeup”

Qui hi pot participar?

Hi poden participar tots aquells grups d’amigues que:

– Siguin mínim 2 components o màxim 5.

– Siguin totes majors d’edat.

– Signin totes la cessió dels drets d’imatge

Com hem de venir vestides?

Aquest any he dissenyat un decorat basat en colors càlids com és el beige, blanc, cur, marró, etc. Us recomanaria que totes les components del grup us poséssiu d’acord i vinguéssiu vestides amb aquests colors i totes més o menys iguals, com a les fotos d’inspiració.

Podeu venir amb roba interior, d’esport, d’estiu, etc. Però totes amb el mateix estil.

Com podrem escollir les foto?

Com a les sessions habituals que portem a terme a l’estudi, durant la setmana després de la sessió rebreu un enllaç privat on podreu escollir quina/es fotos voleu que editi.

Si voleu fotos extres o la galeria sencera, també ho podreu escollir i fer el pagament via transferència bancària.

Es pot comprar material imprès?

Sí, quan vingueu a l’estudi podreu veure les mostres de material i escollir el que més us agradi. Ara bé, no es farà cap comanda de material sense haver rebut el pagament d’aquest.

Què passa si em quedo sense plaça?

Hi haurà places limitades per aquest tipus de sessió ja que és una oferta.  Tot i així, et pots apuntar a la llista d’espera, al botó de més avall, i més endavant obriré places de pagament per fer aquest tipus de sessió.

Si t’has quedat sense plaça, pots omplir el següent formulari per rebre informació quan n’obri de noves

 

No deixis passar la oportunitat de renovar records amb els teus fills/es. El temps passa però les fotos es queden 🙂