a

Em dic Paula Nuell i sóc fotògrafa familiar, infantil, lifestyle i dissenyadora gràfica situada a Llagostera, un poble de Girona.

Us convido a donar un cop d’ull a la meva web i veure els meus treballs.

INSTAGRAM

Back to Top

8M 2022 – LES DONES ESPORTISTES

Com moltes ja sabeu, l’any passat vaig passar-me el 8M fotografiant a dones que tinguessin un projecte emprenedor entre mans. El pacta era que vosaltres veníeu, durant uns 20 minuts podíem conversar sobre els nostres projectes i intercanviar idees i llavors jo us feia diverses fotos de les quals, a posteriori, en podíeu triar 1 i jo l’editava i entregava en format digital (via email) i de forma gratuïta.
Aquest any, arrel de la noticia que es va fer viral a les xarxes socials on es deia que “Nadal gana más Grand Slams que nadie tras conquistar Australia” mentre que 3 dones ho havien aconseguit anteriorment, em vaig plantejar encarar la jornada fotogràfica d’enguany en la dona i l’esport.
La premissa és clara i senzilla. Qualsevol dona que practiqui activitat física podrà venir a fer-se una foto amb les seves millors gales esportives. Tant si vas a caminar 3 dies a la setmana, com si practiques esports d’equip o individuals, com si ets una apassionada de l’halterofília, la dansa, la natació, el trailrunning, el ciclisme, etc. Seràs benvinguda.
La idea és poder omplir una mica més les xxss de referents femenins. Si les nenes veuen que una dona és futbolista, ciclista o escaladora, comprendran que elles algun dia també ho podran arribar a ser. Com més ventall vegin, més portes per obrir tindran els seus somnis.
Quan jo era petita, els meus referents eren masculins perquè a la tele no se’n parlava massa de els dones esportistes. Em deien “marimacho” per gaudir de l’esport.  Ser esportista no és una qualitat és un estil de vida.

Dia: 08/03/2022

Horari: tot el dia

Lloc: Parc de la torre, Llagostera

En cas de mal temps, es canviarà el dia.

Més informació a l’instagram @paulanuellfotografia o via email hola@paulanuell.com

Date: