a

Em dic Paula Nuell i sóc fotògrafa familiar, infantil, lifestyle i dissenyadora gràfica situada a Llagostera, un poble de Girona.

Us convido a donar un cop d’ull a la meva web i veure els meus treballs.

INSTAGRAM

Back to Top

Dia de la Mare

El dia de la mare és un dia especial per poder agrair a les nostres mares tot el que fan per nosaltres durant tot l’any. Tot i que no hi ha cap regal material que pugui reconèixer tot l’amor que ens dediquen, aquest any he preparat una campanya adaptada perquè elles, les nostres mares, siguin el centre d’atenció.

No només seran el centre d’atenció i capturaré tota l’esforç i sacrifici que hi ha en una dona com a mare sinó que també tindran la oportunitat de tenir un record amb els seus fills/es per tota la vida.

Anys enrere, era comú portar a revelar les fotos i guardar-les en àlbums. Ara amb la nova era digital hem perdut aquestes costums. És per això que tots els meus serveis i paquets inclouen fotografies impreses ja sigui en format còpia individual o en format àlbum.

Així doncs, aquest dia de la mare ofereixo: sessió exterior de 30 minuts, 5 fotos editades en format digital i 5 fotos impreses (18x24cm) per 72€.

No et quedis sense plaça, que són limitades!

SI VOLS RESERVAR LA TEVA SESSIÓ CONTACTA AMB MI A TRAVÉS DEL FORMULARI DE LA WEB O BÉ PER WHATS APP AL 687772664.

 

 

Category:
Date: